Dagelijks verse groente van maart tot en met december

Courgette pasta

Maak zelf deze verse kip madras zonder pakjes en zakjes. Een romig en kruidig mengsel van stukjes kip, paprika en appel geserveerd met rijst en boontjes.

Hoofdgerecht
Italiaans
30 MIN

Ingrediënten

  • 1 ui
  • 1 teen knoflook
  • 2 cm gember
  • 1 paprika
  • 1 groene appel
  • 200 ml creme fraiche

Bereiding

  1. Kook de rijst gaar in ca. 10 minuten. En ook de sperziebonen in ca. 14 minuten.
  2. Hak ondertussen de ui, gember en knoflook fijn en fruit aan in een pan met een beetje olie.
  3. Voeg de paprika en tomaten in blokjes toe. Bak daarna ook de (vega) kip in stukjes mee.
  4. Doe alle kruiden van het kruidenmengsel erbij en roer goed door.
  5. Voeg de crème fraîche toe en roer erdoor.
  6. Snijd de appel in blokjes (kan met of zonder schil). Schep de appelstukjes door de kip madras.
  7. Schep wat rijst en boontjes op een bord. Doe daar de kip madras bij.
  8. Hak de bosuien in ringetjes en garneer het gerecht hiermee.
  9. Tip: voeg een fijngehakte halve rode peper toe samen met de uien voor een pittige smaak.
Recept gemaakt door Roos van de Born

Gemaakt door Roos

Ik ben een gepassioneerde thuiskok met een liefde voor experimenteren in de keuken. Mijn doel is om heerlijke gerechten te creëren die zowel smaakvol als voedzaam zijn en dit te delen met de mensen om mij heen.

Vers uit de tuin

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s,

Over Het Vormer

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s,

Scroll naar boven