Dagelijks verse groente van maart tot en met december

Cursussen & Workshops

Ondek de kunst van ecologisch tuinieren. Onze workshops en cursussen bieden praktische kennis en vaardigheden voor zowel beginners als gevorderden. Leer hoe je een succesvolle, onkruidvrije ecologische moestuin aanlegt volgens de principes van de permacultuur.

Ook kun je leren hoe je kunt fermenteren, inmaken, roken en zoet/zuur kan maken. Een  mooie techniek om extra smaak aan je gerechten te geven, super gezond en mooie manier om voedsel te verduurzamen.

Basis cursus Ecologisch moestuinieren

Basiscursus voor een ieder die ecologisch wil tuinieren. Wat doe je met de bodem, wat plant je waar en wanneer. Vruchtwisseling en combinatieteelt. Omgaan met plagen. Bemesting. Het is handig als je basis kennis van permacultuur hebt (Cursus Permacultuur).

Basis cursus Ecologisch moestuinieren op Het Vormer
4 uur
€75,-

Cursus Permacultuur

Basiscursus voor een ieder die ecologisch wil tuinieren. Je leert in verschillende lagen te tuinieren met de natuur. Mens hierbij als onderdeel van het ecosysteem niet als iets wat er naast of erboven staat. In de tuinderij zie je voorbeelden in de praktijk.

Cursus Permacultuur op Het Vormer
4 uur
€75,-

Cursus Fermenteren

Duik in de fascinerende wereld van fermenteren tijdens onze workshop. Leer de basisprincipes en technieken om thuis heerlijke gefermenteerde voedingsmiddelen te maken.

Cursus fermenteren op Het Vormer
3-4 uur
€60,-

Inmaken in zoet/zuur

Stop de zomer in een potje. Leer hoe je heerlijke zoet/zuur kan maken die het hele jaar te gebruiken is bij de maaltijd of als tapas.

Image 1
3-4 uur
€60,-
Scroll naar boven